Sunday, March 22, 2009

Hot Air Balloon @ Putrajaya


PUTRAJAYA, 22 MAC: Hari itu aku sekeluarga meluangkan masa menyaksikan sesuatu yang jarang skali boleh ditemui; belon udara panas. Memandangkan acara ini dilangsungkan di Putrajaya, baik jangan dilepaskan peluang, aku yang masih terasa keletihan selepas hari sebelumnya menjalankan tugas fotografi di JB selama 13 jam tanpa henti ditambah perjalanan pergi dan pulang dari JB ke KL, amat-amat melembikkan aku, sebagai hadiah untuk 'Sofia' aku gagahi juga...
Seperti biasa aku akan meng'war-war'kan sesi 'outing' ni pada member-member fotografer yang lain tapi yang sempat datang cuma Yol (the photographer) dan Fadh (tak sempat jumpa), dapat jugak buat sesi 'outing' walaupun hanya berdua. Lihatlah hasil yang tak seberapa dalam keadaan kelam kabut 'traffic jam', parking kat bahu jalan je pastu terus mengejar belon dari naik sampai la hilang entah kemana...

by Firrbudi @ Putrajaya, 22 Mac 2009

Mobile : +6019 2005256
Email :
lensa_hijau@yahoo.com / dosh212@gmail.com
Personal Blog : http://lensahijau.blogspot.com/
Fotopages : http://lensahijau.fotopages.com/

13 comments:

  1. cpat kamu upload.....tggu2, sy br tgk lverpool menang td....dem aa!! diaorg score 5 plak.....ape nk buat....diaorg mmg tere....:P

    ReplyDelete
  2. mmg pantas di uploadkan...ok la ni..sempat gak ambik..ngam2 je sampai , belon tu naik..gambar no 2 best!

    ReplyDelete
  3. 5 pics pertama buat saya kagum dan tabik spring ;)

    ReplyDelete
  4. Waahhh, nmpknya dlm mggu ni mmg ramai yg upload picts hot air ballon ni ek..?

    (,") Nice picts here..

    ReplyDelete
  5. layout baru ke??..nampak kemas sket..more organised..

    ReplyDelete
  6. yesza...
    kali ni br la bley masukk...
    aku voted 1st three pixtures bebb...
    compo smartt... ;)

    ReplyDelete
  7. wah musim belon ya skarang...smua blog masing2 ada gamba belon....he3!
    nice collection bro... :-)

    ReplyDelete
  8. aritu igt nak g tp takut plak ptg ujan..
    tp smpai ptg pun x ujan..
    menganga jek kt umahh...

    ReplyDelete
  9. gambar no1 cun lah beb..
    Clap Clap!!

    ReplyDelete
  10. please support 60 earth hour \O/

    ReplyDelete
  11. wah...JB lebam eh? hahahah..

    sempat jugakko snap yek..tak ajak tu..

    ReplyDelete
  12. gue vote gambo no 1....sebabnya moment belon tu bebetul sebaris ngan itu dome punya jarum

    ReplyDelete